God jul!

Tja osv, jag har haft en toppen dag, fick en massa fina saker, ätit god mat och kollat på en lika rolig Kalle Anka som alltid..? Wihie, fick bland annat en asball mössa, IPhone 4s, en film och en resa till Mallis med min kusin och farmor [vilket jag redan visste om ehehe.]
Och imorgon åka till mormor och
morfar, och där träffa Malin c:
Ha en fortsatt fin jul, för jag ska fortsätta mysa med familjen nu, ciao!


Barnvakt!

lalala, uppe med tuppen? Mjo. Ska vara barnvakt åt lillebror och lillasyster, asmys!
Och nu ville de ha fuckost, bäst att fixa det! haha och sen ut och åka pulka bestämde dom nyss haha. Och ja, förvänta er inga bilder, kameran lär inte bli klar inom de närmsta två åren verkar det som, it sucks hard ya know!
Kan hända att jag skriver sen, ciao!

Och så är det sjukt att det är julafton om bara två dagar wiee!
Maja såg tydligen en tomtenisse förut, haha sötis!

All i want for christmas is you.




Alltid samma härliga jullovs känsla!

Lalala jullov, as chill. Allting har gått så otroligt snabbt, känns som att det var igår vi började sjuan. Eller ah, inte precis. Men på ett ungefär! Och så känns det ganska segt att en i från klassen ska byta till a. Vi som redan är så några, typ bara 18-20 st. Tror att vi är 20 iallafall, och alla andra klasser är runt 30? [HAHAHA åh, 7s-särklassen, det blir lite så eftersom att vi är den enda ''s'' i hela skolan, alla andra är a,b,c. och så är vi stökiga på köpet med!] Men idag var iallafall en finfin dag, vi hade inga lektioner [?] och alla i arbetslaget tävlade klass mot klass, nästan som lagdagen vi hade i somras/höstas. Men vi vann inte utan 9b och 6b vann.. Men var iallafall bäst på ett avgörande bidrag i slutet! Det var iallfall ganska kul c:
Hm, och så har jag gjort julgodis med mami och syskonen, och även en som mamma umgås med och hennes barn! Min kamera är forfarande på lagning, och jag orkade inte springa runt och ta en massa bilder med min dåliga samsung.. Så jag hoppas innerligt att jag sparar ihop till en iphone efter jul/och min födelsedag i januari. Antecknar ni? :'')
Julplanering osv. [ni bara kbry.]

Fredag - Klä granen, [Alltid lika mysigt] och slå in de sista julklapparna!
Lördag - Kolla på Kalle Anka, åka till farmor och äta julmat och öppna paket!
Söndag - Åka till mormor och käka mera julmat, och öppna mera julklappar ihopee!
Måndag - Inget speciellt, eller inte vad jag vet iallafall! ehhehe
Och ska förresten vara med underbaraste Cajsa Ulrika Madelene Narvesjö på nyårsafton. Wonderful! ♥

Den blev lite mycket onödig text nu, men ni får en bild också! 


Hoppas att ni tycker att min stjärna är fin.

jisses.




Gästbloggning av den bästa?

Moa Magdalena Öst.
Bara för att det är drygt ett år sen vi lärde känna varandra så tänkte jag skriva detta till dig, som typ.. Ja. En ettårsvänskapspresentellernågotsånt.
För ungefär ett år sen vid den här tiden, var det första gången vi träffades och pratade. Det var i skolan och du frågade om det var mig, din bror såg på sin karate dagen innan. Haha, det var verkligen där allt började. Och jag minns den dagen än. Det är något jag aldrig kommer ångra, Moa!
Du är nog den bästa vännen en människa kan få. Vet fan inte vad jag skulle göra utan dig! Du är som min andra hälft. Det känns så konstigt att vi bara har känt varandra i ett år, tiden har gått så sjukt fort!
Alla borde ha någon som dig. Du lyssnar alltid, och jag kan verkligen prata med dig om allt. Du går aldrig bakomryggen och jag vet alltid var jag har dig. Du sviker aldrig, och håller alltid vad du lovar. Jag behöver inte känna någon oro över att bli osams med dig, eller att vi ska förlora varandra. Du finns alltid här.
Jag behöver inte bevisa någonting, du är ju trotsallt min jhioh. Jag älskar dig, vet du det? 

nä.

Fjärde advent och massa snö! :')
Ska förresten sälja min kanin ): ger honom inte lika mycket tid som han borde ha. Hinner knappt, det är så mycket med skolan osv. [hoppas att du får det fint ändå gullis. ♥]

Började förresten städa mitt rum lite smått, men de sket sig. Får julstäda imorgon, eller tisdag, eller ännu bättre på onsdag! det är stökigt nu, på riktigt alltså. Borde damma också, med våran fula dammvippasak.
Passade på att ta kort på snön istället. Tycker att det är konstigt att det är snö andra och fjärde advent, men inte första och tredje. förra året var det på allihopp. 
Var förresten och handlade mera julklappar med mami igår, pank? mhm.
Kolla film och dricka glögg nu, ciao!

Lev med att bilderna är olika storaa.






Äckligt värre.















snölykta med lillasyster. ♥



Bara för att jag gillar att mamma har en älg/ren/hjort [sameshitdifferentname.] på sina julgardiner.

Gulliver. ♥



I'll never let you go.


i'm saying it again, sad movie.

Valljud.

HAHAH åh, det kommer valljud utifrån, dör.
Men alltså alvarligt, sjukt.
ah, ville bara säga det.

Köpa häst? mange bjuder.


mä mä mä.

Detta får bli ett snabbt inlägg, för jag ska duscha strax!
Vi [eller ah klassen.] hade en ''julfest'' för föräldrar med uppträdanden osv, det var faktiskt jätte kul. Bara det att innan jag och Rasmus skulle göra ''är du smartare en än sjundeklassare'', så skakade mina händer så in i helvete. Scenskräck? ohyes. Men ah, orkade iallafall inte springa runt och ta en massa bilder, så ni blir utan!
yes, hinner inte skriva mera, för duschen väntar, och sen liteeeee pluuugg [sug.]

maybe i write something tomorrow bro!

nolife.

Hej, kom hem från skolan för en halvtimme ungefär. Fick reda på att vi tydligen missar två lektioner imorgon :') Det är ju en bra start på dagen, haha!
Det är mörkt ute. fattas bara snö [den försvannn igen fml.]
Men ah, det får bli ett kort och meningslöst inlägg, för jag ska ner och hämta en alvedon [har haft en sån jävla huvud värk hela dagen..] och sen hjälpa lillebror med en sak, eftersom han kom in och frågade så gulligt med hundvalpsögon.
Ciao motherfucker.

Mwhie.



magad, blir lika rörd varje gång jag ser den här videon.

Svar på kommentar!



» Iphoneee 4s
» Pengar
» Navel/spiderbite piercing
» Vågtång
» Tofflor
» Parfym

Yeah, that's my wishlist this year.

Mysig dag med en massa julstämning!

Hej! Kom hem för en timme sen ungefär, har varit och julhandlat med cajsaa. Köpte julklappar till mamma, lillebror, cajsa och mig själv [införskaffade mig ett par jätte fina örhängen och ett doftljus som luktar extremt gott!]. Men usch så jag hatar att det ska vara så förbannat med folk överallt, Som knuffas med kundvagnar osv. That sucks.

Och nu har jag precis käkat, ska strax slå in de julklappar som inte är inslagna, brukar alltid bli så att man sitter dagen innan julafton och slår in alla paket..
Och just det, det är helt sjukt att det bara är två veckor kvar till julafton, och imorgon en månad tills jag fyller 14 :3
Men hejdå.

You are my favorite!

mh, hej! Lillebror kom hem idag, det visade sig att han hade fått en hjärnskakning, lillplutten!
Men yes, sitter på mitt rum och har tråkigt, som vanligt alltså. Men imorgon är det fredag, och jag ska till Cajsa efter skolan, stannar där tills på lördag då vi ska åka och handla julklappar, tagggg! det kommer bli jätte mys! Så det är ju ganska jätte positivt!
Måste bara flika in att min kamera inte är färdig än. And that sucks you know. Så lång tid borde det ju inte ta att fixa en kamera eller..?
Men jag ska ta en varm dusch nu, och efter det göra något som jag inte gjort på jätte länge.. fixa mina naglar. vilket jag aldrig gör. haha, dom ser inte alls fina ut. Får lacka dom svarta så ser man inte hur fucked up dom är! c:
Ha en fin kväll, puss!


Without you, would be like facebook without no friends, google without results and
youtube
without any videos.
I just want you to know that you are the best! ♥
And i love you jhioh.
If you jump, i jump. Cant imagine life without you.

.


Uppdateringen på blogg.se, det är ju alltid något, bara de inte gör om hela sidan som med facebook!

Julen,
äntligen har det kommit snö, jätte mys! och det är bara 18 dagar kvar till julafton helt otroligt. [det känns som att det nyss var sommar..] och alla paket, julmat, julgranar, kalle anka!

Uggs, måste bara hissa uggs, extremt sköna att gå i, fina dessutom.


älskling, du är mer än bara underbar.

Hej osv. Har precis sagt godnatt till lillasyster. Fick stoppa om henne tre gånger eftersom att täcket tydligen flög av henne och ner på golvet.. Är som sagt barnvakt för att pappa var tvungen att åka med kläder osv till lillebror som ska spendera natten på akuten. pusspårej. ♥
Är förövrigt är glad att min syster inte är den jobbigaste ungen att vara barnvakt åt. Hade varit helt slut vid den här laget annars..

Det snöade tydligen hela natten, så ungefär 15 cm är det nu, och mer kommer imorgon c:
Och min kamera är äntligen på lagning, så jag snart kan peppra bloggen med vinterbilder, yesyes!
Det var också sista dagen på gitarren idag med. Ingen lektion förns den 10/1..
Passade med på att halka i snön ett antal gånger, och uggs är dock inte de bästa skorna att trippa omkring i haha! Så får väl skylla mig själv!

Men nu ska jag gå ner och hämta glögg och slå på Musses jul i ankeborg. [Favorit avsnittet måste vara när Knatte, Fnatte och Tjatte åker till tomtens verkstad!]
I'm just saying kärlek till barnfilmer!


Kan du lära mig att spela gitarr, så att jag kan bli en rockstjärna när jag blir stor? Maja 3år.

Det snöar uteee!
De gjorde min dag imorse när jag vaknade [snön har legat hela dagen.] Haha, åh nu låter det som att det har kommit en halv meter snö, men det är bara lite puder än sålänge.

Jag ska fortsätta att läsa klart Så länge vi båda andas nu. Var förresten och såg filmen, hyfsat bra var den. Inte för att jag är ett freak av trilogin som en del andra. men ah, helt klart godkänd!
Måste förresten passa på att klaga på alla lärare och hur dom planerar proven.. I fredags hade vi Svenska och Fysik prov, på torsdag och fredag har vi Matte prov, och nästa vecka är det även ett So prov i Lag och rätt.
Lagom stressigt? usch.
Kul att dom planerar allt just såhär veckorna innan jul, när de flesta ska köpa julklappar osvosv.

Slänger in en bild på min fantastiskt fina enhörning.



Dock var det ganska tråkigt att den nästan blev bränd. Men helt klart ätbar!

life is a bitch, then you die.



Julbak!

Hai, bakar med mamma och lillasyster. Andra advent, lussekatterna i ugnen, det fattas bara lite snö så är julkänslan på topp!
Men nu måste jag fixa disken ;)
Bilder kommer sen!

Can't touch me.


Det bara är så att du är min bästis.











Lev med att bilderna är olika stora ok?

RSS 2.0