förlåt för dålig uppdatering..

Hej! Ledsen för dålig uppdatering, men jag har varit i Sälen, och har inte alls haft någon lust till att blogga, men nu ska det bloggas mera!

Sälen var iallafall jättebra! Vädret var inte toppen varje dag, det var ungefär fint väder varannan dag, i två dagar var sittliftarna stängda pga. Hård vind.. Och första gången som stängdes av, var vi på toppen, kan ju dock säga att det var ganska skumt, man såg inte ens tio meter framför sig, och man blåste framåt.. Det gick inte att stå still, haha!
Och stugan var mysig, det var också en nyrenoverad bastu och badrum, 70 cm med snö! :)

Och sen på lördagen var vi på Experium, där det fanns ett vattenland, som lillebror och syster tyckte mycket om!
På lördagen lyckades jag också få feber, så sen i lördags har jag haft feber och hosta, och det har inte släppt än :(

Kan inte lägga upp några bilder från mobilen, för det vill inte funka och internet är inte fixat än, har dom flesta bilderna på datorn!
Men nu ska jag kolla på tv, och äta en massa fisherman's friend, ha det fint!


Rubrik.

Godmorgon, haha. Sitter hemma och kollar på barnprogram med lillasyster, både hon och jag har lyckats bli sjuka, hon har feber, och jag är allmänt jätte förkyld.. Så det är inte speciellt kul.
Men det var iallafall jätte kul på zumban igår, men det var dock väldigt svårt. Så efter Sälen så ska jag och Cajsa börja på riktigt! c:

Finns inte mer att skriva, så slänger upp en bild. Eftersom att vi är fina i tränings kläder.


Holy goats and a frogg princess

Tjo, sitter i matsalen och väntar på att dom andra ska äta klart, sen idrott -.- och efter det hkk med Cajsa!
Hade också fysikprovet för en timme sen ungefär, kan ju säga att det går nog dock inte lika bra som med tyskan.. Får skylla mig själv som inte började plugga förns kvällen innan!
That's it ya know. Hejdå osv.


Plugg!

Hej! Just nu sitter jag och pluggar till ett fysikprov som vi ska ha imorgon. Lite av det börjar fastna i skallen nu ju, efter ett tag av pluggande! ;)
Och idag fick vi se resultaten ifrån tyska provet, och det gick mycket bättre än väntat, fick ett "B" (!!!), så det gjorde lite utav min dag, haha!

Gick också till skolsköterskan, för jag har haft jätte ont i min handled (vrickade till den igår..) och hon sa att jag tydligen hade stukat den.. Det ska alltid vara nåt, är det inte sprickor i armen är det sträckningar i knäna eller stukningar hit och dit.. Vad händer i Sälen då? Förra året fuckade jag ju resan med 40 graders feber och knasig astma. Bryta ett ben kanske?
Till något annat så bokade jag zumban förut, så på onsdag ska det tränas! tagga beach 2012 nu! ;)
Ska fortsätta plugga nu, ciao.

Min bebis <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2406958/images/2012/pic_188144319.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2406958/images/2012/pic_188144404.jpg" class="image">


Namnlöst inlägg.

Hej! Sitter i soffan och har precis kollat klart på ett program och har som vanligt söndags-ångest inför skolan imorgon.. Men en vecka till sen är det lov, och då bär det av upp till Sälen, vilket kommer bli jätte kul, att bara få umgås med familjen och ha mys! Ni kan räkna med en massa bilder! Hade tänkt att lägga upp en massa bilder från förra året, men eftersom våran router är trasig, så får det dröja ett tag.. så ni får nöja er med mobilbloggning ett tag!

Men jag kan iallafall berätta om helgen och friluftsdagen med Cajsa, eller det finns inte jätte mycket att berätta, vi hade som sagt zumba! Eller det blev ingen zumba, för "instruktören" låg sjuk i feber, men det var hyfsat kul ändå! Så vi bestämde oss för att börja träna det istället! Något jag ser fram emot, eftersom jag inte är någon sport-människa, så är det kul med nåt annat.
Och i helgen var Filippa här, både fredag och lördag! Vi hade jätte kul och ja, hade det allmänt chill. Är lite trist att vi inte kan träffas på..tre veckor tror jag det blir.. Men vi får hålla telefon kontakten vid liv istället! Eller viber kontakt ;)

Thaaaat's it. Slänger upp ett par bilder från veckan, ha det kalas!


RSS 2.0