Heja chai-te


Men jag är förlorad i kriget med mig själv

Skolan kändes som om den skulle hålla på i en evighet idag, typ som den aldrig skulle ta slut? Vi hade bara tråkiga lektioner idag.. Eller en sak var faktiskt kul. På svenskan ska vi skriva poesi, dikter och andra texter. Vilket inte är ett dugg tråkigt!
Efter skolan hängde jag med Cajsa hem en sväng, sen vidare till stationen, då hon skulle med tåget, och jag bussen hem!

Nu ska jag mysa framför tvn med familjen. Inte helt fel det heller!

// en bild från skolan idag.//


Om jag faller, finns du där då min fina?

Hej! Kom hem för en stund sen. Har varit i skolan på något möte för tyskautbytet. Ska bli skitkul att få åka till Tyskland sen! Ska dock bli kul att få hem henne hit med, hoppas bara att det är någon "normal" människa. Och inte någon präktig sak som ska sitta i ett hörn och le hela dagarna? Tror knappast att det finns sånt folk. Eller jo?
Men ahhh, det ska bli kul iallfall!
Hon kommer faktiskt redan på torsdag!
Dock är det lustigt, att jag inte ens vet vem hon är? Har inte hört av något från henne eller nåt..
Men ahh. Nu ska jag skissa igen. Åh!


Allting tappade färg, och tynade sedan långsamt bort

Slutade tidigt idag, eller ah.. Tidigt och tidigt, slutade tio över två? Haha
Så nu sitter jag på bussen påväg hem!
Ska bli så skönt att komma hem är verkligen jättejättetrött. Kunde inte somna igår, så det slutade med att jag satt uppe och målade/tecknade halva natten, asbra! Älskar att måla..

Någon jääättegammal bild jag hittade i blocket. Minns inte ens när jag målade den? Hah


Och jag blev starkare än förut, nästan okrossbar.

Myser framför tvn med en kopp te och har det fint!


Jättebra trilogi!

Läser, läser och läser!
Älskar böckerna. Är inne på bok 2? Nej.. Precis inlett bok 3.. Haha!
Så, ett bra lästips!
Fastnar inte så ofta för serier, eller ah.. Kan läsa böcker av samma författare.. Har fastnat för Stephen King och hans böcker med!


Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu

Sitter på bussen och lyssnar på Kent och vill hem. Skolan började igår. Och det suger äckligt mycket.


.

Det stavas
R Ä D S L A
Jag är rädd för allt,
beredd på allt.


Uppe med tuppen!

Gick faktiskt upp vid sju idag? Bra för att öva innan skolan börjar om två (!!) veckor.. Nä men ska till Kolmården med familjen idag, klappa getter och titta på apor, delfiner och resten av alla djuren står på schemat nu! haha.. Ha det fint ~ slänger upp en bild pååå.. En blomma så inlägget inte blir så tomt. ^^


Bakar..

.. Kolakakor


För inget är logiskt, för att ingenting är magiskt

Har fortfarande inte så mycket att skriva om, träffade Cajsa för några dagar sen, insåg hur mycket jag saknat henne. Hade en jättekul kväll. Slänger upp ett litet collage från den eftermiddagen/kvällen! Idag, har vi varit i hätte, där mormor bjöd på glass. Har en ny glassfavorit, kiwi, så jädrans god är den smaken alltså! Nu ska jag ut en sväng, rensa tankarna och sitta och glo på en sten, älskar den där platsen. Mitt och Filippas egna "helvete" om du nu läser detta, så vet du vad jag menar, och du ska veta att jag saknar dig!


Halvlång runda med vovven avklarad!

Nu är rundan avklarad, fem rundan blev på fem kilometer ungefär.. Känner mig lite duktig som kom ut iallfall! Så nu står en långdusch och ansiktsmask på schemat!


.

Madagaskar, måste vara en av mina favorit barnfilmer. Var på den tredje filmen på bio förut med småsyskonen! Alltid trevligt med syskonmys. Men ja, den var helt okej faktiskt! Den fick med ett flertal roliga scener :) Nuså ska jag snart ut på en promenix med vovven, det kan både han och jag behöva. ;) Funderar på att ta en lång en, men vi får se hur det blir med det!


RSS 2.0