Stay lost in this moment forever

Hej! Sitter och försöker att plugga, vilket dock inte går super bra, har både B del i matte, och tyska prov att plugga till, A delen gick hyfsat bra, så får väl hoppas att resten inte går åt helvete istället..

Och tidigare idag så hade jag och Cajsa hemkunskap tillsammans, och vi gjorde "tortillas" på stekpannan, ehe. Dom gick iallafall att äta! c:
Och så på fredag så ska hela skolan ha friluftsdag, och både Cajsa och jag lyckades komma i samma grupp, så vi ska först ha någon dansgrej, och sen dansa Zumba!
Men nu ska jag fortsätta med plugget, och sen ta en dusch! Ha det fint!


wähää

Kollaa vilka fina iPhone skal som jag hittade nyss, ett av dom kommer säääkert hamna på posten inom kort!
Får dock lite beslutsångest vilket jag ska välja, men det lutar nog mest åt det med bara Kurt Cobain på, men vi får see, det finns ju ett litet problem med, måste övertala mamma eller pappa att beställa det med!

Men idag har jag varit i skolan, fått reda på att vi ska ha två matte prov och ett tyska prov nästa vecka tror jag.. Och så var jag och några i klassen och käkade pizza [tjocka?] trevligt! Och nu ska jag titta på Ice Age 3 med lillasyster. Sid måste ändå vara min idol, så grym sengånagre!

rubriker suger.

det suger att vara sjuk eller förkyld rättare sagt, så fisherman's friend & Ipren är vad jag lever på just nu. Och så håller jag på med en ny header, vilket inte verkar vilja fungeraaa.. så jag får väl be någon fin själ att hjälpa mig sen! och imorgon på håltimmen ska jag och några i klassen gå och käääka, inte för att klaga, men skolmaten är inget vidare.. Så ah, det ska bliii trevligt! 
Och nu ska jag läsa vidare i min feta bok, och kanske hämta en Ipren till.. 
hejdåblogg.se?



Kanske du kommer att förstå

Tjobro! Sitter i soffan och kollar på handboll & äter vindruvor, måste ha en dålig vana på just vindruvor, clementiner & julmust.. Knäppt. Men iallafall, skolan var okej, trotts att vi har en långdag och bara har 30 min. "lunch rast", men torsdagarna föll mig i smaken [om jag inte nämnt det så har vi fått nya scheman, för fjärde gången nu.], & vi har håltimme & går till 13.20! Eller iallafall vi som inte har sovmorgon :c

Men nu ska jag vara fokuserad i matchen, bloggar när jag känner för det, ha det fint!


i could stay awake just to hear you breathing

hej, sitter och lyssnar på musik, och försöker överrösta min lillebror som sitter i rummet intill som också dunkar. Lär inte dröja länge innan mamma och pappa kommer gnälla! ;)
Men igår träffade jag Filippa, fick fina citron rökelser, asballa! vi chilladeee, och sprang in till grodsjön och uggsade på isen! kan slänga upp bilder med!
och så i fredags var jag hemma hos Cajsa, vi åt pringles och ja, försökte göra som dom på reklamen.. kan bli så att det kommer upp bilder på det med, när jag orkat redigera dom till rätt håll.. vilket inte verka funka, haha.

och nu är Emma här, och vi sitter och lyssnar på musiiiik, och hon får leva med min musiksmak ehe.
och sen ska vi lukta på rökelser. eftersom att dom forfarande är asballa.












dödbäverekorre.


aw.


lova ingenting om du inte kan hålla det

eftersom att jag sa att jag skulle lägga upp mera bilder, så tänkte jag slänga upp en del nu med, en del är redigerade, och andra inte, just live with it!


image description




alla har ju varit små..






pallar inte lägga upp fler nu, så de får räcka.. men nu ska jag vara social mot Cajsa, poshej!

starting to lose control

hej, blogg är tråkigt, funderar på att ta bort den. kbry
men om de inte händer, så ska jag börja skriva seriöst, mer bilder, inlägg osv. kbry igen. Men jag kan ju iallafall göra en kort sammanfattning av vad som hänt/kommer hända;

• Skolan har börjat, hann dock inte vända dygnet i tid tills dess, fml.
• Jag har fyllt år, är nu mera en ''fjortis'', vidrigt.
• Cajsa har också blivit fjortis, ska till henne på fredag med, wooopi.
• Har haft släktkalas, och är nu mera en rik chey, iallafall tills jag köpt nya converse, kläder, gitarrställ osv.
• Och så ska jag boka resa på lördag, ska utomlands i sommar! :')
• Ska förhoppningsvis träffa Filippa på lördag, efter bokningen osv. [imissumydear.]
• Och idag, var jag barnvakt, vilket var kaos ett tag.. eh.

Det var det mesta, inte hänt så mycket alltså ganska chill. Men nu ska jag ducha, plugga och slutligen sovaaa!

one, two freddys coming for you three, four better lock your door five, six grab your crucifix seven, eight better stay up late nine, ten never sleep again

tjä, sitter och glor, kollar facebook, läser bloggar, och ska strax se på ett avsnitt av vd, och ha lite måndagsångest istället för söndagsångest eftersom vi börjar skolan imorgon, fint. 

Idag har jag, hämtat syster på dagis, dragit henne hem i snowracern, uppför alla backar. Var lagom slut när jag väl kom hem.. och ah, kollade på fast and furious och insåg att Paul Walker är jättesnygg. Så nu ska jag hitta dom andra filmerna och kolla påe.

Träffade förresten Cajsa i lördags, kolladeee på Never let me go [titta inte på den förresten, den var verkligen urdålig!] och A nightmare on elm street [eller terror på elm street.] den var dock mycket bättre!
ah, hejdå.



liten bild från googleioio, men de dugeeeer

Harry Potter.

Go kväll [HAHA] satte nyss på Harry Potter och den flammande bägaren, aha! Finns inget bättre än HP, har älskat filmerna ända sen den första filmen kom, och jag var typ sju år eller nåt..?

Så ah, tänkte bara göra ett inlägg bara för att. Mh, ciao!


man måste dö några gånger innan man kan leva

trala, blogg.se suger, min blogg suger, allt suger.

Träffade iallafall Filippa i måndags! Det var jätte treavligt, vi spelade gitarr, chillade med TV, och våran fina Burn Book [ni som sett Mean Girls fattar.] Den är iallafall asfin, handgjord med hjälp av natthumor, haha! kan hända att det kommer upp en bild på den någon gång..in the futureee!

Yeah, just nu sitter jag och lyssnar på musik, hellströööm, nirvanaaa osv. spelar lite wordfeud med, spela? [in that case, moaöst.] wordfeud är en livsförstörare, precis som facebook och templerun. 
Ah, men hejdå.

Jag har inte duschat sen förra året.

Hej osv, vaknade för en halvtimme sen ungefär, och nu sitter jag och kollar på något program med syster.
Hade jätte kul igår/tolvslaget and so on, Cajsa var här, och vi hade det iallafall jätte bra!

Och just det, uppdateringen har varit usel, men ah, har inte orkat bry mig ärligt talat, har inte pallat och sitta vid datorn 24/7.

Lite grann som hänt under veckan (jag inte brytt mig om bloggen.) så har jag varit och shoppat med Filippa, köpte bland annat en asfin nirvana tröja, som nu officiellt är min favorittröja, nanaa, och så har jag även träffat Cajsa, vi gjorde inget inget speciellt, bara umgicks ehe.
Nu blev det mycket text, hoppas att ni orkade läsa allt!
Kommer säkert ett inlägg till...snart!


RSS 2.0