Jag förstår inte hur jag kan säga detta..

Men hur fast får man bli?


Dålig update, ja

Är inget kul att skriva när det inte händer så mycket? Mina två närmsta vänner, är för långt bort att hälsa på.. Den ena bor i Kisa, atm. Och den andra är uppe i Norrland, och ser bästaste Thåström.. Life sucks sometimes. Men, igår? Eller i förrgår rättare sagt, så var jag i Ödeshög, gick på marknad med kusin, och hade det allmänt bra. Åt världens godaste munk med rosa/röd glasyr på, haha! Sen gick vi runt tills fötterna strejkade alldeles för mycket, så vi satt på en trapp och åt marknadschips. Tjock dag. Men just nu, sitter jag i sängen och snackar med Filippa, soulmate, puhbjörn, och allt annat vi kommit på! Trevligt, nu var det över sex veckor sen vi sågs? Ofattbart. Saknar henne något otroligt, om du läser detta, så vill jag säga, att jag älskar dig, och är tacksam över att jag har dig. Slänger upp några bilder om det vill samarbeta, skriver från mobilen, det brukar var lite drygt därifrån!


Det var ett tag sen, men vafan? Dags för hiss & diss!


» Det var ett tag sen, men den nya verisionen av blogg.se! Tyckte att den var jättebra, kul med taggarna och det nya sättet att ladda upp bilder på!

» Thomas Stenstrnöm, en kanonbra låtskrivare och artist, som jag precis fått upp ögonen för, tack vare en kompis faktiskt. Hans debutalbum Nåt annat, nån annanstans släpptes iår faktiskt, så jag tycker att ni kan ta er tid att lyssna på honom! 
 



» När man tappar ner pektrumet i gitarren. Hahah! Finns inget mer irriterande. Lovar. Har säkert gjort det hundra gånger, och det slutar varje gång med att jag springer till pappa och ber om hjälp.. Han är en höjdare på att få ur dom!
 
» Alla sjuka beliebers. Är varken ett fan av Justin Bieber eller hans musik, men något jag tröttnat på är hur hans fans beter sig. Skära in hans namn i armen? Dödshota Jakob i vakna med the voice för att skämtade om honom? Makes no sense. http://www.youtube.com/watch?v=8YxRkdnygag (länken till klippet ^^)

Rubriker är bara tråkiga, så varför skriva en?

Hej!! Sitter ute och bara glor. Behövde bara vara själv en stund, haha! Idag, har jag varit i Jönköping med mami, bror & syster, och mormor. ^^ Vi åkte till Stadsparken för en mysig dag, matade getter, såg alpackor(?) och busade till tusen med syster i den stora lekparken! Sen stannade vi på a6, och jag köpte en nirvana tröja. :) Lätt min nya favorit i garderoben ;) Och nu på torsdag så drar jag till ödeshög, och träffad kusinen! Vi får väl passa på att göra bynn osäker på marknaden som är då! Hahah..
- ni fick bli utan en massa bilder, internet vill inte samarbeta, drygt

 


Fredag, 20/7

Bloggen är rätt still just nu, har inte alls mycket att skriva om, ni kan inte förvänta er så mycket mera bloggning ändå, för det är inte kul att sitta inne och blogga, visserligen mobilbloggar jag oftast men ändå.. Haha Just nu så sitter i bilen på väg in till stan för att träffa Malin (moster.) och hennes kille. De har varit i Sicilien i två veckor eller något, så ska bli kul att träffas igen. De bor rätt så långt bort, så det är inte så ofta som man kan träffas och det suger. Ha det bra, så skriver jag.. Någon gång!


Baby, it's wild world

Sitter just nu i sängen & läser en del bloggar. Funkar perfekt, då en del av knapparna på datorn som sagt inte fungerar! Idag? Så har har jag varit barnvakt i en stund åt sis. Vi var ute och plockade blåbär & smultron i skogen, även jordgubbar ifrån landet! Sen åt vi en av hennes sommarfavoriter, jordgubbar (+ blåbär & smultron i detta fall) med mjölk & grädde! :) Tog inga bilder alls, lämnade både kamera & mobil hemma faktiskt. Men det var supermysigt att knalla omkring där med henne i skogen, & bara va. Imorgon? Ska jag förmodligen hjälpa till att skrapa huset. Det ska målas om, & skrapas nästintill trärent.. En evighetsgöra.


Ord räcker inte till

Hej!! Äntligen funkar det att skriva från mobilen. Men nu är jag hemma ifrån en helskön vecka i mallis, kom hem igår! Det var ett jättefint hotell, med ett bra poolområde och jättenära till havet :) Känns dock inte lika skönt att vara hemma i Sverige, när man åkt ifrån 34-38 grader och kommer hem till regn?.. Så nu har jag hyrt en film.. Och köpt en chipspåse? Ah, nu får de vara slut med alla sorters onyttigheter.. Lägger inte upp så många bilder, eller om de ens vill funka med en? För det är så jävla segt! Ha det bra! Puss


RSS 2.0