Jahaja..

Bloggningen har varit usel. Men jag har hunnit med en massa. Har till exempel varit i Göteborg två gånger, på mindre än en vecka. Första gången för att träffa Filippa. Och andra med klassen till Göteborg! Det har varit superkul!

Orkar inte lägga upp bilder, bloggar från mobilen.
Ska dra fram gitarren och klinka lite, så ha de bra så bloggar jag när jag känner för det! Puss


Jorå..


Rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

Har precis tvättat bort ansiktsmasken, och målat klart naglarna. Finns inte så mycket mer att göra en söndag som denna. Var i Linköping förut idag, och letade efter en bikini, men fanns underdelen i min storlek? Nej.. Riktigt irriterande sånt där.. Så får leta vidare!

Har inte sysslat med så mycket annat idag, var ute på en springtur förut, är fortfarande helt slut i benen, haha!
Ska kolla klart en film nu, ha det bra! Puss


Allting är mer eller mindre trasigt

 


Tumblr_m48fdkl2qn1qzrk5xo1_500_large
-6r7ie65uw6_199952012_large
253456_214997155201299_206855126015502_714251_2655606_n_large
Tumblr_ltk7olfrus1qgcnpjo1_500_large
Tumblr_m489xzxryw1rw9b9go1_500_large
Tumblr_m48j95l1id1rw2h2to1_500_large
437685-10-1336389031879_large
Taylor-momsen_large
Fcd62a4e9c7a11e1abb012313813106f_7_large


Tumblr_m3rpis0f1p1qj1p7ao1_500_large

Tumblr_m0xytnjuna1qdaud5o1_500_large

Tumblr_m3z44oonm91qelat2o1_500_large
534867_3225826934929_1544190645_32769167_1360346393_n_large
Tumblr_m3x2pjy7ej1qdg6sho1_500_large
Tumblr_m4734g1gbz1rwpovyo1_500_large


Ullared, gekås.

Som rubriken lyder, Ullared, Gekås. Kom hem för ett tag sen, efter sex timmars shopping. Det känns lika mycket i fötterna som i plånboken! ;) haha, nej men jag hade en snäll mamma, som betalade det mesta. Det mesta och mesta, men iallafall klädesplaggen. :)

Om det vill fungera så kommer det bilder på shoppingen, annars blir ni utan. Det är sånt som märks!
Det var iallafall superkul att vara där, älskar affären, skulle kunna köpa hur mycket som helst.. haha!

Men just nu snackar jag med Cajsa och lyssnar på musik. Det som lyssnas på är Nirvana, Kent, Johnny Cash och Thåström. :) och andra låtar på spotifylistan..

Och ja, orkade inte ta kort på allt, inte så intressant vad jag köpte för underkläder/strumpor osv. Köpte även en jacka, iponeskal och andra hårprodukter som inte kom med på bild!

 


Pluuuugg

Skulle sätta mig och börja plugga till tyskan, men jag började skissa istället. Så nu kom de suget tillbaka, gissar att det kommer vara det jag sysselsätter mig med denna kväll, haha!

Men något mer jag fått sug till, är att börja dra ut och springa. Var ute både idag och igår. Det är verkligen skönt att pumpa järnet, samtidigt som man rensar tankarna.. Så hoppas jag håller i detta tempot nu, så kan jag börja hoppas på en bättre kondition framöver kanske? ;)
bilder blir ni utan jao.


.


Det här ser lovaaaande ut..


En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån

Måste bara säga att jag älskar Kents nya album, jag är inte rädd för mörkret. Nu är det dock så att jag gillar dom andra med, haha! Men så kanske jag ska se Kent i sommar, om allt går som det ska! Det vore riktigt kul, måste jag säga!

Nuså sitter jag och lyssnar på musik, var hos Emma förut, riktigt trevligt denna gång med. Vi bestämde att träffas på torsdag, men då även med min fina vän Alma också! Det kommer bli jätte kul har jag en känsla av, bland annat eftersom jag inte har träffat Alma på verkligen jätteeelänge. :)


Heeelg!

Hej! Sitter i soffan och myser med enzo och kollar på Stargate Atlantis! Bra start på fredagskvällen? ;)
Skulle egentligen ha träffat en vän idag. Men hon fick förhinder. Så det fuck vi skjuta upp till någon annan dag istället!
Men ikväll händer inget speciellt, bara att ta det lugnt, men imorgon händer det grejer, först på morgonen/förmiddagen ska vi i klassen ha loppis, haha! För att vi ska komma iväg till Liseberg någon gång. Och sedan på kvällen, drar jag ut till min kusin! Dröjde visst inte så länge denna gång innan vi träffas igen. :)

Åh, hate when this shit happens..


Nobody dies as a virgin, life fuck us all

Nu ska jag plugga kristendom. För vi ska ha ett stort förhör imorgon, och jag har inte pluggat ett skit innan idag.. :o
Så nu ska jag plugga järnet, och sen ringa min älskade vän, oooch dra ut och springa, för jag hann aldrig ut igår!

Testade förresten dom där sugrören förut, och dom var faktiskt goda, men smaken tog slut fort, haha! Bilderna ser ni i inlägget här undeeeeer


Today's

.


Påväg hem!

Hej! Sitter i bilen, och är påväg hem ifrån Eksjö. Skulle fixa ett pass. Och så passade jag på att gå in på Dollar$tore. Fick med mig choklad (<3) en mascara, och eyeliner, kan ju inte förvänta mig bästa kvalitén, men dom kostade ju bara 20:- st. (!!) och så ett slags kamera fodral, och några sugrör med små kulor i som tydligen ska ge en viss smak när man dricker det tillsammans med mjölk! Så det ska bli spännande att se, haha!
Slänger upp bild på det sen. Vilket inte är så lätt här i bilen. :)


So let's set the world on fire

Life is a bitch and then you die. Bra start på det här inlägget ja. Men jag har tråkigt, och lyssnar på musik för att fördriva tiden. Funderar på att dra ut och springa en sväng sen, när regnet har gett med sig.. Ringde iallafall flippa för en stund sen, och insåg hur sjukt jävla mycket jag saknar människan, min andra halva, soulmate osv. Har bestämt mig för att dra ner dit nu. Jäkla tönt som befinner sig i Göteborg, 637271910561 mil här ifrån. Åh!


Something in the way

Kom hem för.. En timme sen ungefär. Drog ut och träffade Hugo en sväng. Vi hamnade mitt ute i skogen, i ett träsk. Det tog nog ungefär en halvtimme innan vi kom därifrån, med hjälp av att balansera på en massa smala grenar/pinnar/stockar, same shit different nameee! Tog dock inga bilder som ska upp här.. Ska slå på en film, lutar nog åt ännu en Harry Potteeer film.

Och så skulle jag säga att, bloggningen ska bli bättre. Med flera inlägg om dagen osv. Men det händer.. Om ett tag, när det inte är så mycket med allt.
Men jaha, ha det bra! puss

Och ja, jag gör en fin min på bilden, och så är min nirvana tröja är fin. Jättefin faktiskt, är kär i den. Inte så fin kanske, men fin.


Harry Pottah

Ligger i sängen och har äckelhuvudvärk, så jag har dragit täcket över huvudet, satt på en film och knaprar Alvedon! Finns inte så mycket mer att skriva, skriver kanske mera sen!


Rubrikeeeer sucks.

Hej, sitter i bilen och väntar på mamma och pappa. Dom skulle in och hyra någon film. Har varit på 90-års kalas, åt pappas mormor, alltså min gammelmormor. Träffade mina kusiner, har dock bara två.. En i min ålder, och en i axels! Det var riktigt länge sen vi träffades nu, och vi bestämde att träffas snart, funderar på att ta bussen hem till henne, och träffa henne och en fin vän, någon gång nästa vecka kanske!
Så nu ska jag fortsätta lyssna på rix fm, och vänta på att dom kan välja sin film någon gång. Puss!

 

 


Jag klagar inte!

Jag ligger just nu på studsmattan med musik i öronen och solar, som sagt jag klagar absolut inteee!


Godmorgon!

Sitter och väntar utanför Majas dagis, på att mamma ska lämna henne, fick skjuts in till skolan så jag slapp åka buss, tack mami :*
Så börjar om tio minuter typ, och då får vi reda på dom nya klasserna, våran klass ska splittras efter sommarlovet, så dom delar upp oss fem och fem, till dom andra klasserna! Vet inte om jag har skrivit detta innan? Men jag tycket iallfall att detta är riktigt tråkigt.. Så det är bara att hoppas på att man kommer i en bra klass, med några av dom roliga ifrån min nuvarande :)


Onsdag, 2/5e

Hej! Sitter i sängen och kollade in hm's Fashion Against Aids kollektion, och blev jätte förälskad i en del kläder, synd bara att ALLT är slutsålt.. Iallafall allt det snyggaste, hittade bland annat en snygg bikini och ett par snygga shorts.. Som jag verkligen skulle vilja ha.. Fml, haha. :(

Men idag, så drog jag hem till Cajsa efter skolan, tänkte ligga och pressa i solen, men jag försov mig imorse, och missade att ta med bikinin -.- så det sket sig med det.. Men vi gick en sväng ner till ån istället, jisses vad varm man blev efter den promenadeeen! Vi planerade också att gå och sola på fredag, måste verkligen få lite vårbränna!

 

 


Vi lever alla med känslan att falla

Fml, alla har slutat skolan, och våran klass slutar om över en timme? vill..hem..och..sola! Vädret är fan underbart.. Det är omkring 20 grader ute o inte ett moln på himlen! :o


RSS 2.0