earth hour

hej! sitter och gör ingenting.. Släckte lamporna för en kvart sen, och taggar en timme utan elektricitet! haha, nejdå, så beroende är jag inte, så nu ska jag läsa lite i "jag saknar dig, jag saknar dig" eftersom jag inte har något bättre för mig! ciao


right know

image description

image description

image description
söt leksak..

torsdag, 29/3

TJA! sitter och vågar håret, och snackar med Cajsa! Vi har planer på att dra och sola efter skolan imorgon, så det ska bli kul att få lite "vår" färg nu!
På tal om skolan så har den varit rätt så chill, dagen gick hyfsat snabbt, var också nere hos Filippa på håltimmen, älskar dig my dear!

Men nu ska jag koncentrera mig på krullet! ;) så att det inte trasslar sig, och blir ett morgon-fågel-bo!
Så ah, hejdååe!


rubrik, fast nä.

Gokväll, hahah. Sitter just nu och kollar på ett avsnitt av Big Brother, och försöker plugga tyska! det går ju sådär kan man ju säga..

Men idag har jag börjat städa mitt rum.. grovstädning (det låter grovt..) har plockat ut varenda låda och rensat och slängt en massa skit, ska också ta bort en bokhylla, vill inte ha kvar den längre, så måste slänga en massa saker därifrån med, satt väl en timme förut och sorterade saker.. Men imorgon iallafall, så är det skola, as usual, och sen ska jag träffa Filippa en stund! Och måste även fortsätta men städa!
ha det bra, för nu ska jag fortsätta kolla klart på avsnittet jag missade igår.


mobilblogg!

Sitter och pluggar so-läxan och läser samtidigt "jag saknar dig, jag saknar dig!" filmen var riktigt bra, så får hoppas att det är samma med boken!

Men annars så är det ganska bra, gick hem från skolan idag, mådde inte alls bra då, men nu verkar det ha släppt som tur var! :)
Var också ute och fotade lite förut, så slänger upp ett några bilder ifrån idag! Men nu ska jag fortsätta plugga! tjarå.


dagens "scary moment?"

jo som sagt, var ute och gick en långpromenad med hunden, och så går vi förbi ett hus med buskar som "staket", och där emellan buskarna kommer det ut en stor jävla schäfer på gatan, och skäller & morrar.. och jag som inte ens är ett duss hundrädd, för varken stora eller små hundar, vart faktist ganska skakis.. man borde ju ha säkra staket, så att inte hunden kan komma ut? tänk om det liksom hade varit små barn eller nåt? stor diss till hunden och hundägaren faktiskt.. haha!

svårt-att-komma-på-en-meningsfull-rubrik

Hej! Har varit hemma någon timme eller två, har varit i skolan, och så har jag hälsat på mormor och morfar en snabbis! :) Påtal om skolan, idag så fick vi reda på att våran klass ska splittras till åttan, så dom kommer att placera ut oss i dom andra tre klasserna.. Vilket jag tycker är ganska tråkigt. Men får hoppas på det bästa, att jag kommer i Cajsas klass!

men iallafall, nyss så spelade jag gitarr, men nu myser jag i soffan med lillasyster och tittar på Bolibompa.. blir lika förvånad varje gång dom gör reklam om "biss & kajs" vilket handlar om kiss och bajs..? vad händer med barnprogrammen igentligen? :o
Ska fortsätta kolla nu, ciao!


hostar sönder..

sitter i soffan och kollar på simpsons, och dricker honungs te/vatten, något som jag alltid dricker när jag är sjuk, jätte gott faktiskt! bara varmt vatten och honung :D try it!

pratar också med min fina kusin, som jag också saknar jätte mycket!
men nu ska jag kolla klart, tjarå!


me wantie


filmmys ;)

När man är sjuk finns det något annat att göra än och ligga och kolla på film? dont think so..
Men nu ska jag iallafall fortsätta och kolla på pirates of the caribbian, orkade inte kolla på alla igår.. haha

Men som sagt, stannar hemma idag igen, febern vill inte ge med sig, och just nu låter jag som en hes kråka.. 



svar på kommentar!

clara om det här är sverige, snälla gråt när ingen ser:
hej, du skriver ofta om att du kollar på filmer, och för att vara lite udda, vilka är dina topp 7 filmer? och vilka är de mest sorliga filmer du vet?
kram

Ja, jo.. jag kollar ganska ofta på film, är något utav ett "film-freak" kan man säga, men mina topp sju filmer är:

• Suckers Punch
• The Grudge
• Titanic
• Jag saknar dig
• Pirates of the Caribbean 1,2,3,4
• Harry Potter (och där är mina favorit filmer fången från Azkaban och Fenixordern.)
• Armageddon
(filmerna är inte i någon speciell ordning.)
Och dom filmer jag tycker är jättesorliga, som jag även gråtit till är Armageddon, Titanic, Jag saknar dig, My sisters keeper (allt för min syster) och Dear John.

Hoppas att det var ett bra svar, kram! 

Och alla dessa filmer borde alla se!

Vårväder!

Känslan när man går fram till termometern i solen, och den står på 24 grader, helt ofattbart!
Så även fast jag är sjuk, så ska jag dra på mig kläder och sitta och ta det lungt i solen en stund.. Det skadar ju inte att vara ute en halvtimme eller nåt ;)

Men annars så sitter jag och kollar på piraters of the caribbeanhade, tänkt att ha film-maraton med alla fyra filmer, eller kollar så långt jag hinner iallafall!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2406958/images/2012/pic_195003994.jpg" class="image">


words


Soffmys med lillebror!

Hej! Hade tydligen lovat mamma & pappa att vara barnvakt idag, så det var bara att bita ihop och passa barn! Haha nejdå, men har haft en jätte mysig kväll med lillebror & syster, har både hunnit med att baka blåbärs muffins och måla/pyssla! Vilket axel inte tycker är kul, så har nattat majsi, och myser nu i soffan med honom och kollar på 122 - på liv & död, vilket han tycker är en av de bättre programmen på tv! :)

Har också passat på att plugga tyska, som alltid.. Har jämt den dära jäkla tyskaläxan.. Men nu ska jag fortsätta kolla, slänger upp ett par bilder från idag! puss


det här är sverige, snälla gråt när ingen ser

Hej! kom hem från skolan för lite mer än en timme sen, så nu har jag ätit och satt upp flera bilder på min vägg.. hah
och just nu sitter jag och planerar med cajsa, vi ska gå på Titanic nu när den kommer i 3D. love tha movie, leonardo dicaprio gör dock att filmen höjs ett steg, grymt snygg är människan! 
Men iallafall, imorse vaknade jag med huvudvärk och extremt ont i nacken, och för att göra allt bättre, så var det snökaos när jag skulle gå till bussen.. Kunde det varit en bättre morgon? men som tur var kunde mami skjutsa mig dit. ♥

nu, ska jag kolla på jag saknar dig, och se om den är lika sorlig som alla säger, Ha det bra! pjuss

men åh, ärligt assnygg.

Bilderrr från google.

everyone's got their chains to break

Hej, vad bra det gick med 30-dagars listan.. men sånna listor suger, så förstår inte varför jag ens skulle börja med en.. men iallafall, just nu sitter jag och lyssnar på musik, såsom Nirvana, Amy Winehouse, Foo fighters, Kent osv.
Och sen kommer favvotjejen hit för en mysig dag! igår så var jag i linköping, och bytte mina byxor, eftersom dom var för storaaa och så fick jag en grön lyvtröja!

nu ska jag göra mig i ordning, ha det fint! ciao


mormors blomma (a)

waddle

Dag 3 - Mina vänner

Egentligen så har jag ganska många vänner som jag umgås med, men bara några få som verkligen står mig nära, och som jag verkligen litar på. Två av mina närmsta vänner är Cajsa och filippa. Nu tänker jag inte skriva ett a4 om hur mycket ni betyder för mig, för det vet ni. Och jag älskar er utav hela mitt hjärta, upp till solen och tillbaka tusen gånger om, såmycketfaktiskt.


Hey, idag har jag varit i stan en snabbis, köpte ett turkost nagellack som jag har kollat på ganska länge, och sen ska in dit igen och då träffa Cajsa!
Och färgade som sagt underhåret rött igår, det blev hyfsat bra! bilder kommer..men just nu orkar jag inte lägga in bilderna på datorn.. haha

Men nu ska jag hämta choklad, cola och kolla på ett avsitt BB. tjao!



jajaa

Dag 2 - Staden du bor

Ja, jag bor inte direkt i någon stad, utan precis utanför, men staden heter iallafall Tranås!
Det är en ganska liten stad, tycker själv att den är tråkig, men det är fint på sommaren, nära till sjön. Och det ligger inte så långt bort ifrån Jönköping och Linköping osv, men där jag bor är för det mestadels tråkigt, är mest inne i t-town, för alla som jag umgås med bor där, så.. Men när jag är i s-land så brukar jag umgås med dom som bor här, eller chillin att the frog lake, haha!
men ah, that's it!


Idag, har jag varit i skolan, blivit instängd på en toalett.. (?) fråga inte.. Och hm, haft ett engelska prov, fuck oförberedda.. och bett mamma att köpa hårfärg (a), för nu ska underhåret bli rött! Så får se hur det blir.. Bild kanske kommer senare! Men nu ska jag kolla dagens händelser på fuckbook, Ha det fint! 
Ciao.

i brist på saker att skriva om..

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina vänner
4. En person som inspirerar dig
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din familj
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Min första kyss
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


Dag 1 - Presentera dig själv

Hm, jag heter Moa Magdalena Öst, och är en 14 årig tjej, och bor i ett mysigt litet samhälle, cirka en mil utanför stan, där jag trivs ganska bra! speciellt sommartid, så sävsjön och stranden är en favortit!
Jag bor tillsammans med min 34åriga mamma, 38åriga pappa, två syskon på 10 och 4år,  och också min 3åriga hund.
På fritiden så umgås jag helst med mina fina vänner, klinkar på gitarren, busar med hunden, eller bara slappar framför datorn med en film och en god Ben n' Jerry!
Jag går i skolan som alla andra, trivs jätte bra i min klass 7s - lärarnas mardröm! ;)

Och nu så kommer jag inte på något mer, och det är bara att kommentera osv.
ha det bra!

Dag med bästis

Hej! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, hm.. Filippa åkte hem för en timme sen, har verkligen haft en finfin dag, med en massa sol, skratt och allmänt crazyy! Jag älskar dig något otroligt finaste vän <3

Så nu ska jag avsluta studiedagen med att kolla klart en film, ciao!


i'm so happy because i found my friends, they're in my head.

hej! nu har min blogglust varit usel, och jag kan inte skylla på internet längre, för nu har papi äntligen köpt en ny router! lycka på hög nivåååå. Och passade på att shoppa när papi köpte routern, köpte ett par jeans som jag blev helt förälskad i, men som jag nog måste lämna tillbaka, haha. för dom var konstiga i passformen, och så köpte jag två stycken bandeau, ett par shorts (planerar till mallorca i sommar woopwoop) och ett svart spetslinné, och en vanlig turkos tröja! Och om några minuter ska soulmateee komma hit för en tjejdag i sommen! det blir säkert kalas! men nu måste jag fortsätta fixa mig! 

ha det fint, bilder eller flera inlägg kommer sen!


looking for the truth, that heals all wounds


RSS 2.0